Verkeersschool Heythuyzen voor de betere rijopleiding.

 

Verkeersschool Heythuyzen B.V. bestond 26 juli 2020 27 jaar. In die 27 jaar zijn wij uitgegroeid tot een professionele Verkeersschool die zich inmiddels gespecialiseerd heeft in opleidingen voor het C en CE rijbewijs. Dit is ons gelukt omdat wij altijd in dienst staan van onze klanten. Altijd in ons zelf zijn blijven geloven. Meedenken daar waar nodig is en kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in 't vaandel hebben staan. Moderniseren, perfectioneren, klasse en meegaand zijn onze speerpunten.

Sinds 2009 zit op het zelfde adres aan de Sint Antoniusstraat 8 te Panheel nog een bedrijf, genaamd Opleidingen Groep B.V.. Opleidingen Groep is een door het CCV-erkend opleidingsinstituut dat toestemming heeft om nascholingscursussen voor de beroepschauffeur te registreren (code 95). Zie hiervoor opleidingengroep.nl.

Opleidingengroep biedt u tevens een scala van Arbo-opleidingen aan zoals B.H.V., V.C.A. (vol of basis) maar ook het behalen van een vorkheftruck-certificaat en een ADR certificaat behoort tot de mogelijkheden.

Indien u vragen omtrent één van onze opleidingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.